MODEL PANAS Fase TINGKAL KAMI

Ka-1

Pamanas Éléktronik Digital Digital Tahap Tunggal pikeun 220 - 208 - 240 volt.

- Pamanas urang; Sistem digital fase tunggal nyaéta anu ngahémat 35% langkung énergi tibatan sadaya modél sateuacana.

- Éta langkung aman, langkung kuat, ngahémat langkung énergi sareng anjeun sacara digital tiasa ningalikeun suhu dina pamanas anu sami.

- Aranjeunna ngagaduhan coolers cai turbo pikeun komponén éléktronik pikeun ngagaduhan disipasi panas anu langkung ageung.

- Éta ngagaduhan hemat énergi anu langkung ageung sareng daya tahan produk urang. (Sanaos sadaya sistem éléktronik anu cerdas hanjakalna dijamin salami hirup dina sistem penukar panas).

- Éta dijantenkeun tahan sadaya modifikasi sareng geter listrik anu biasa dina bidang konstruksi Peruvian, konéksi goréng, kakuatan goréng sareng desain listrik anu goréng anu sababaraha program insinyur sareng konstruktor Peru. (Mertimbangkeun kumaha waé, kedah aya kakuatan minimum 208 volt, konstan sareng rata, pikeun produk listrik mana waé ogé pikeun jalan).

hbi_300_308_grande.jpg

HBID-308

Éléktronik Fase Tunggal

Digital Digital

$ 946,03

hbi_208_grande.jpg

HBID-208

Éléktronik Fase Tunggal

Digital Digital

$ 881,43

Stickers Super Supreme.jpg

Ka-2

Pamanas Analog Éléktronik Élmu Fase Tunggal pikeun 220 - 208 - 240 volt.

zz.jpg

Naha anjeun hoyong janten wawakil kami?

zzz.jpg

Surat kabuka pikeun konsumén

- Sistem éléktronik fase tunggal fase kami dianggo sareng prosesor mikro anu cerdas anu ngionisasi cai sareng ngamungkinkeun hemat énergi dugi ka 80%.

- Éta ngagaduhan sistem operasi manaskeun komprehensif sareng sababaraha fitur kaamanan hemat daya.

- Aranjeunna gaduh kaamanan pribadi sareng suhu tiasa diatur dina manaskeun anu sami, salian seueur fungsi numutkeun kabutuhan anjeun. Model urang nyaéta:

hbit_ind_400_grande.jpg

HBI-308

Éléktronik Fase Tunggal

Pinter

$ 759,13

108_300x300.jpg

HBIM-108

Éléktronik Fase Tunggal

Pinter

$ 409.72

botito_300x300.jpg

BOTITO

Éléktronik Fase Tunggal

Pinter

$ 261,97

hbit_ind_208_grande.jpg

HBI-208

Éléktronik Fase Tunggal

Pinter

$ 624.60

minibox_300x300.jpg

KOTAK MINI

Éléktronik Fase Tunggal

Pinter

$ 326,98

minihot_300x300.jpg

MINI PANAS

Éléktronik Fase Tunggal

Pinter

$ 222,29

hbit_ind_208_grande.jpg

HBI-120

Éléktronik Fase Tunggal

Pinter

$ 485,32

miniwinnie_300x300.jpg

MINI WINNIE

Éléktronik Fase Tunggal

Pinter

$ 252,38

 

Ka-3

Pemanas Fase Tunggal Éléktronik Dasar Analog pikeun 220 - 208 - 240 volt.

- Modél kami; Pamanas éléktronik dasar mangrupikeun salah sahiji sistem anu ngahémat 40% énergi dibandingkeun sareng therm konvensional.

- Garansi na 10 taun sareng suhu na beda-beda gumantung kana modélna.

- Éta sistem paling ékonomis dina garis éléktronik perusahaan urang sareng modél kami nyaéta:

hbit_ind_308_grande.jpg

HBE-308

Éléktronik Fase Tunggal

Dasar

$ 625,29

hbi_208_grande.jpg

HBE-208

Éléktronik Fase Tunggal

Dasar

$ 525,00

108_300x300.jpg

HBE-108

Éléktronik Fase Tunggal

Dasar

$ 328,37

Ka-4

Pamanas Ékomobamba Éléktrik Élmu fase pikeun 220 - 208 - 240 volt.

- Modél kami; Pamanas listrik fase tunggal nyaéta sistem pengapian otomatis, aranjeunna panginten tiasa ngendalikeun suhu, tapi henteu ngagaduhan kontrol hemat énergi.

- Teu aya énergi anu disimpen sareng teu aya kaamanan pribadi sabab teu aya sistem éléktronik dasar atanapi cerdas pikeun ngendalikeun aranjeunna.

- Aranjeunna ngagaduhan jaminan 1 taun sareng 5 taun dina exchanger panas. Model urang nyaéta:

hbe_308_300x300.jpg

EKBC-308

Éléktronik fase tunggal

$ 413.89

hbe_108_300x300.jpg

EKBC-100

Éléktronik fase tunggal

$ 230,95

ekb_botito_300x300.jpg

BOTITO

Éléktronik fase

$ 232,14

hbe_208_300x300.jpg

EKBC-208

Éléktronik fase tunggal

$ 296,43

ekb_mini_winnie_200x200.jpg

KOTAK MINI

Éléktronik fase

$ 293,00

ekb_mini_hot_300x300.jpg

MINI PANAS

Éléktronik fase tunggal

$ 188,49

hbe_108_300x300.jpg

EKBC-108

Éléktronik fase tunggal

$ 251,98

miniwinnie.jpg

MINI WINNIE

Éléktronik fase tunggal

$ 228,17

Perusahaan anu didamel pikeun pembuatan sareng penjualan pamanas cai tankless éléktronik.

Stickers Super Supreme.jpg
zz.jpg
zzz.jpg