Stickers Super Supreme.jpg
zz.jpg

Naha anjeun hoyong janten wawakil kami?

zzz.jpg

Surat kabuka pikeun konsumén

Model urang TIGA PANAS PANAS

Ka-1

Pemanas Digital Éléktronik Tiga-Éléktronik Digital pikeun 220 - 208 - 240 volt.

- Pamanas digital urang, duanana fase tunggal sareng tilu fase, mangrupikeun anu ngahémat 35% langkung seueur tibatan sadaya modél sateuacana.

- Éta langkung aman, langkung kuat, ngahémat langkung énergi, langkung pas dina operasi na sareng anjeun. anjeun tiasa sacara visual sareng langsung program suhu dina manaskeun éta nyalira.

- Aranjeunna ngagaduhan coolers cai komponén éléktronik pikeun disipasi panas anu langkung ageung.

- Éta didamel pikeun ngadukung sareng nyingkahan sadaya modifikasi sareng geter listrik anu biasa dina bidang konstruksi nasional; éta sambungan goréng, kakuatan goréng jeung desain listrik goréng sababaraha insinyur nasional, konstruktor atanapi pamaké. (Mertimbangkeun yén atoh kedah aya kakuatan minimum 208 volt janten 240 volt dina 50/60 WIB, konstan, kontinyu, bahkan sareng stabil.

BARU

hbit_ind_308_grande.jpg

HBITD-400

Tilu-fase Digital

Éléktronik pinter

$ 1854.17

hbi_208_grande.jpg

HBITD-208

Tilu-fase Digital

Éléktronik pinter

$ 1304,96

hbit_ind_400_grande.jpg

SUPREME-308

Tilu-fase Industrial Digital

Éléktronik pinter

$ 1699,00

hbit_ind_400_grande.jpg

HBITD-308

Tilu-fase Digital

Éléktronik pinter

$ 1445.24

Ka-2

Pemanas Analog Cerdas Analog Tilu-Fase pikeun 360 - 400 - 460 volt.

- Sistem éléktronik tilu-tahap éléktronik kami dianggo sareng prosésor mikro anu cerdas anu ngionisasi cai sareng ngamungkinkeun hemat énergi dugi ka 80%.

- Éta ngagaduhan sistem operasi manaskeun komprehensif sareng sababaraha fitur kaamanan hemat daya.

- Aranjeunna gaduh kasalametan pribadi sareng anjeun tiasa ngatur suhu dina manaskeun anu sami, sajaba seueur fungsi sanés numutkeun kabutuhan anjeun.

Model urang nyaéta:

hbit_ind_1200.jpg

HBIT-1200

Tilu-tahap HBT-1200 Éléktronik calakan

$ 6807,00

hbit_ind_1200.jpg

HBIT-MINI-600

Tilu-tahap

Éléktronik pinter

$ 2064,00

hbi_208_grande.jpg

HBIT-208

Tilu-tahap

Éléktronik pinter

$ 1070,00

hbit_ind_308_grande.jpg

HBIT-900

Tilu-tahap HBITD-900 Éléktronik calakan

$ 4551,00

hbit_ind_308_grande.jpg

HBIT-400

Tilu-tahap

Éléktronik pinter

$ 1900,00

hbit_ind_308_grande.jpg

HBIT-600

Tilu-tahap HBITD-900 Éléktronik calakan

$ 3053,00

hbit_ind_308_grande.jpg

HBIT-308

Tilu-tahap

Éléktronik pinter

$ 1260,00

Ka-3

Pemanas Analog calakan Éléktronik Tilu-Fase pikeun 220 - 208 - 240 volt.

- pamanas urang; Sistem tilu-éléktronik analog tiasa dianggo sareng prosesor mikro anu cerdas anu ogé ngionisasi cai sareng ngamungkinkeun tabungan dugi ka 50% langkung seueur tibatan sistem-fase tunggal.

- Éta ngagaduhan sistem operasi anu teu kapisah sareng manaskeun sareng anjeun tiasa ngatur suhu dina manaskeun éta nyalira, sajaba seueur fungsi sanés numutkeun kabutuhan anjeun, hemat énergi super !!!.

- Aranjeunna ngagaduhan kaamanan pribadi sareng seueur fungsi deui. Model urang nyaéta:

hbit_ind_1200.jpg

HBIT-600

Tilu-tahap Smart éléktronik Industrial

$ 2346.43

hbit_ind_308_grande.jpg

SUPREME-HBIT-308

Éléktronik calakan Tilu-fase

$ 1077,11

hbit_ind_1200.jpg

HBIT-MINI-600

Tilu-tahap Smart éléktronik Industrial

$ 1889.68

hbit_ind_308_grande.jpg

HBIT-308

Éléktronik calakan Tilu-fase

$ 1077,11

hbit_ind_308_grande.jpg

HBIT-400

Éléktronik calakan Tilu-fase

$ 1477,38

hbi_208_grande.jpg

HBIT-208

Éléktronik calakan Tilu-fase

$ 796.75

BARU

Ka-4

Tilu-Phase Electric pamanas Line Star pikeun 380 - 400 - 460 volt.

hbit_ind_1200.jpg

HBTEX-900

Tilu-tahap HBTEX-IND-1200 Listrik  

$ 4991,00

hbit_ind_308_grande.jpg

HBTEX-400

Tilu-tahap HBTEX-IND-400

Listrik

$ 1636,00

hbit_ind_1200.jpg

HBTEX-600

Tilu-tahap HBTEX-IND-900

Listrik

$ 2994,00

hbit_ind_308_grande.jpg

HBTEX-308

Tilu-tahap HBTEX-IND-308

Listrik

$ 1016,00

hbit_ind_1200.jpg

HBTEX-MINI-600

Tilu-tahap HBTEX-MINI-600

Listrik

$ 2205,00

Ka-5

Pemanas Tilu-Fase Ekono-bamba Electric Line 220 - 208 - 240 volt.

- Modél kami; Énergi listrik tilu fase nyaéta sistem hurung otomatis, éta panginten tiasa ngendalikeun suhu, tapi henteu ngagaduhan kontrol hemat énergi éléktronik anu cerdas atanapi dasar,

- Teu aya énergi anu disimpen sareng teu aya kaamanan pribadi sabab teu aya sistem anu cerdas pikeun ngendalikeun aranjeunna.

- Aranjeunna gaduh jaminan 5 taun ngeunaan sistem penukar panas sareng modél kami nyaéta:

hbe_308_300x300.jpg

EKBT-308

Ekonobamba triphasic

Listrik

$ 657,00

hbe_208_300x300.jpg

EKBT-208

Ekonobamba triphasic

Listrik

$ 553,00

Perusahaan anu didamel pikeun pembuatan sareng penjualan pamanas cai tankless éléktronik.

Stickers Super Supreme.jpg
zz.jpg
zzz.jpg