Proyék Perumahan kuring

Sigana kuring alus pisan yén pamaréntah sareng spekulan ngamajukeun proyék-proyék bumi sareng hateup kuring sorangan, pikeun jalma-jalma kelas sosial handap sareng tengah.
Sadayana ngagaduhan hak pikeun ngimpikeun bumi nyalira, tapi aya seueur patarosan anu matak kuring lieur, moody, bingung sareng ambek sabab pamaréntah masihan bénten pikeun insinyur, arsiték sareng pembina pikeun ngawangun unit kulawarga ieu nalika aranjeunna pas. Anjeunna meunang éta sareng nempatkeun bahan wangunan sakumaha anu dipikahoyong.

Ngagunakeun bahan wangunan anu kualitasna handap pisan, nyaéta anu ditampi ku jalma-jalma jahiliyah.

Pikeun sadaya ieu, idéntitas pamaréntah Indecopi anu ngirut yén sadaya produk anu dijual sareng pangwangunan kedah cocog henteu mampuh pikeun ngalakukeunana.

.

- Naon KUMPULAN ENGINER JEUNG KOPERASI? Naon ari idin konstruksi, upami aranjeunna henteu ngalakukeun rupa-rupa panipuan ka pembina sareng mesin dina padamelan anu dilakukeun.

Ka mana sareng ka saha waé ieu jalma anu ditipu, ditipu sareng anu salah dina inpormasi WAJIB NGADULU ... !!!!

- GAMPANG PISAN DITANGGULKEUN KANA KANA KUDU TAPI PROSES PROSES ANU KUDU LAKU UMUM JEUNG EXPRAJEUNG EXTRA NU KUDU NANGhareupan SUSAH PISAN.

-Éta mangrupikeun pikasieuneun sareng nguping pikeun jalma-jalma INSTITUSI anu teu cocog

Seuri sareng tarik ceuli pikeun lembaga ieu anu sama sekali henteu cocog dina ngaudit lintah tukang sareng insinyur ieu Sacara LITERIA ... ngaganggu pamirsa minoritas ieu Henteu mungkin kabutuhan listrik hiji kulawarga, anu henteu masalah. upami kelas sosial anu beunghar, sedeng atanapi goréng ngawangun aranjeunna apartemen nganggo konci thermo-magnét 32 Amp (sambungan listrik tina kakuatan departemen sareng méter listrik Luz del Sur) anu lengkep henteu cekap kanggo beban listrik anu biasana dianggo boh nalika aranjeunna nganggo sadaya alat listrikna dina waktos anu sami. Aranjeunna naros ka perusahaan LUZ Del SUR, tukang sareng insinyur pikeun éta, éta henteu saluyu sareng kabutuhan listrik wétan. Hal anu sami kajadian sareng kabel listrik.

"Hayu urang, mesin sareng pembina, hal-hal éta henteu kénging beunghar ku biaya jalma miskin, upami anjeun henteu masihan aranjeunna naon anu aranjeunna pikahoyong. Kusabab kitu anjeun parantos diajar janten mesin…. TINA NAON?

Perusahaan anu didamel pikeun pembuatan sareng penjualan pamanas cai tankless éléktronik.

Stickers Super Supreme.jpg
zz.jpg
zzz.jpg