Kacindekan tina portopolio MICRO BIDET

Inféksi heunceut, sanaos sering pisan, henteu nampi pentingna klinis sareng epidemiologis anu aranjeunna pantes.

.

Inféksi heunceut langkung umum di awéwé umur réproduktif. Awéwé anu kirang kakandungan gaduh isolasi kuman anu langkung luhur anu nyababkeun inféksi heunceut.

.

Perlu langkung ngartos epidemiology tina tindakan sanés ngan ukur baktéri, tapi ogé ku fungi, virus sareng parasit dina populasi awéwé Peru.

.

Wasir nyaéta pelebaran urat tina plexus véna tina mukosa tina réktum atanapi anus. Upami anu kapangaruhan mangrupikeun plexus luhur, éta disebat wasir internal, éta ayana di luhur saluran anal sareng ditutupan ku mukosa.

.

Éta tina plexus véna anu langkung handap ayana di handapeun simpang dubur anus sareng ditutupan ku kulit luar. Sistem pembuangan di daérah ieu henteu aya katup, sareng kusabab éta posisi tegak lalaki naék tekanan dina urat hemorrhoidal sahingga predisposes kana panyakit hemoroid.

.

Sababaraha sabab anu predisposisi hemoroid nyaéta:

.

  • Sembelit yén, ku maksa ngalirkeun tinja, neken urat hemorrhoidal.

  • Diare, anu tiasa nyababkeun iritasi.

  • Nangtung atanapi calik lami.

  • Kakandungan, utamina dina minggu kamari.

  • Kurangna kabersihan di daérah anal.

  • Kakandungan mangrupikeun panyabab umum tina hemoroid di awéwé ngora. Saatos kakandungan, wasir condong ngaleungit, sanaos tiasa janten langkung parah kalayan kakandungan saatos atanapi yuswa.

  • Pagawéan cicingeun

  • Usaha nalika damel atanapi olahraga sareng kabiasaan tuang anu tangtu mangrupikeun sesa sabab anu tumiba dina pembentukan wasir.

  • Gejala anu utami nyaéta munculna perdarahan rektum sakedik sareng ngarareunah nalika buang air besar, kalayan kaluarna mukus tina réktum. Kadang-kadang anémia tiasa ditingali sareng, pangpayunna, hal anu paling janten ciri nyaéta palpasi wasir éta sorangan.

  • Ngajaga kabersihan anal anu saé, utamina ku cai, sareng hindarkeun ngorésan atanapi ngagosok wasir pikeun ngabantosan inféksi.

  • Sembelit anu leres ku nambihan serat dina tuangeun: buah, sayuran, roti gandum, seueur cairan.

  • Bener birit.

  • Cegah kadaharan anu paling raos sareng konsumsi alkohol.

  • Hindarkeun meneran nalika buang air besar.

  • Ngirangan waktos najis.

  • Anggo kertas wc lemes sareng beberesih anal ku ngumbah ku cai.

  • Larapkeun és atanapi kompres tiis dina fase akut tina karusuhan éta.

  • Wasir asimtomatik henteu meryogikeun pangubaran. Nyorong nalika buang air besar kedah dihindari pikeun ngaleutikan perdarahan sareng prolaps

Inféksi heunceut, sanaos sering pisan, henteu nampi pentingna klinis sareng epidemiologis anu aranjeunna pantes.

.

Inféksi heunceut langkung umum di awéwé umur réproduktif. Awéwé anu kirang kakandungan gaduh isolasi kuman anu langkung luhur anu nyababkeun inféksi heunceut.

.

Perlu langkung ngartos epidemiology tina tindakan sanés ngan ukur baktéri, tapi ogé ku fungi, virus sareng parasit dina populasi awéwé Peru.

.

Wasir nyaéta pelebaran urat tina plexus véna tina mukosa tina réktum atanapi anus. Upami anu kapangaruhan mangrupikeun plexus luhur, éta disebat wasir internal, éta ayana di luhur saluran anal sareng ditutupan ku mukosa.

.

Éta tina plexus véna anu langkung handap ayana di handapeun simpang dubur anus sareng ditutupan ku kulit luar. Sistem pembuangan di daérah ieu henteu aya katup, sareng kusabab éta posisi tegak lalaki naék tekanan dina urat hemorrhoidal sahingga predisposes kana panyakit hemoroid.

.

Sababaraha sabab anu predisposisi hemoroid nyaéta:

.

  • Sembelit yén, ku maksa ngalirkeun tinja, neken urat hemorrhoidal.

  • Diare, anu tiasa nyababkeun iritasi.

  • Nangtung atanapi calik lami.

  • Kakandungan, utamina dina minggu kamari.

  • Kurangna kabersihan di daérah anal.

  • Kakandungan mangrupikeun panyabab umum tina hemoroid di awéwé ngora. Saatos kakandungan, wasir condong ngaleungit, sanaos tiasa janten langkung parah kalayan kakandungan saatos atanapi yuswa.

  • Pagawéan cicingeun

  • Usaha nalika damel atanapi olahraga sareng kabiasaan tuang anu tangtu mangrupikeun sesa sabab anu tumiba dina pembentukan wasir.

  • Gejala anu utami nyaéta munculna perdarahan rektum sakedik sareng ngarareunah nalika buang air besar, kalayan kaluarna mukus tina réktum. Kadang-kadang anémia tiasa ditingali sareng, pangpayunna, hal anu paling janten ciri nyaéta palpasi wasir éta sorangan.

  • Ngajaga kabersihan anal anu saé, utamina ku cai, sareng hindarkeun ngorésan atanapi ngagosok wasir pikeun ngabantosan inféksi.

  • Sembelit anu leres ku nambihan serat dina tuangeun: buah, sayuran, roti gandum, seueur cairan.

  • Bener birit.

  • Cegah kadaharan anu paling raos sareng konsumsi alkohol.

  • Hindarkeun meneran nalika buang air besar.

  • Ngirangan waktos najis.

  • Anggo kertas wc lemes sareng beberesih anal ku ngumbah ku cai.

  • Larapkeun és atanapi kompres tiis dina fase akut tina karusuhan éta.

  • Wasir asimtomatik henteu meryogikeun pangubaran. Nyorong nalika buang air besar kedah dihindari pikeun ngaleutikan perdarahan sareng prolaps

Perusahaan anu didamel pikeun pembuatan sareng penjualan pamanas cai tankless éléktronik.

Stickers Super Supreme.jpg
zz.jpg
zzz.jpg