Naon ari MICRO BIDET PORTABLE?

PORTABLE MICRO BIDET mangrupikeun padika pambersih anu caket nganggo jet cai, anu langkung séhat sareng langkung higienis tibatan ngan saukur nganggo tisu wc.

.

Rujukan tinulis anu pang anyarna pikeun bidet ti saprak 1710; Éta didamel di Perancis, dina waktos nalika ngabersihkeun awak dilaksanakeun saminggu sakali. Éta diciptakeun pikeun ngabersihan daérah "raket" awak antara mandi anu dijadwalkeun sacara rutin sareng pikeun tujuan kontraséptip.

.

Kana waktosna, panggunaan janten modeu kabersihan diri, ningkatkeun kasihatan sareng kabersihan di dunya modéren.

.

Salami mangtaun-taun, bidet ngagaduhan resepsi anu hadé dina kamar mandi budaya Éropa sareng Asia.

.

Jalan kana umur panjang anu sehat tina budaya Asia kuno parantos didasarkeun kana tilu kabutuhan fisiologis dasar pikeun manusa: Istirahat anu cekap, diet anu séhat, sareng kabersihan sareng bowel sareng kabiasaan kandung kemih.

.

Di Éropa sareng nagara-nagara sapertos Jepang, panggunaan bidet dianggap penting sapertos jamban atanapi bak mandi - teu aya bumi anu pas kalayan teu aya.

.

Pamakéan bidet di Peru diwatesan ku sakumpulan jalma leutik, utamina kusabab bidét keramik peryogi dipasang modul anu sanés di kamar mandi, éta hartosna syarat ruang, damel pipa sareng langkung ti sadayana biaya anu tinggi.

.

Pilihan anu luar biasa nyaéta PORTABLE MICR BIDET kumargi mangrupikeun produk anu gampang dipasang dina KABEH JENIS TOILET, éta leutik, hampang, henteu meryogikeun tukang ledeng, henteu nganggo aki atanapi énergi listrik, tahan pisan, kapaké pisan sareng di luhur sadayana éta ekonomis pisan.

Perusahaan anu didamel pikeun pembuatan sareng penjualan pamanas cai tankless éléktronik.

Stickers Super Supreme.jpg
zz.jpg
zzz.jpg