MICRO BIDET

Naon PORTABLE MICRO BIDET?

.

Mangrupikeun produk anu luar biasa anu gampang dipasang KA KABEH JENIS INDORO, sapertos Bidet pikeun kabersihan intim anu lengkep sareng cai bertekanan sareng didesain janten saderhana pisan, raoseun sareng aman dianggo. Sakali dina jamban anjeun, kantun turunkeun leungeun katuhu anjeun sareng giliran kenop kana tekanan cai anu dipikahoyong sareng jet dileupaskeun tina alat panyiram dina jamban, ngumbah daérah anu intim kalayan presisi sareng kaamanan anu hébat. Tina awakna.

.

Naha nganggo PORTABLE MICRO BIDET?

.

Klién anu dipikacinta, di Peru beuki seueur panyakit di Dewasa anu aya hubunganana sareng fungsi gastrointestinal sareng genitourinary; sapertos: Wasir, sembelit, inféksi saluran kemih, kanker gastrointestinal, prostatitis, vaginitis, Inféksi sareng masalah gynecological, seueur ieu kusabab kabiasaan évakuasi anu goréng sareng kabersihan intim.

.

Dokter ngalaporkeun yén kabersihan kelamin anu teu nyukupan parantos janten salah sahiji panyabab panyakit heunceut sareng inféksi, anu tiasa ngabahayakeun kakandungan nalika kakandungan malah nyababkeun kasuburan awéwé. Ieu sanés kanyataan minor saprak inféksi heunceut, sabab beuki sering, nempatkeun kaséhatan réproduktif awéwé komo pasangan seksualna dina résiko langkung ageung.

.

Kitu kasus vaginosis baktéri, anu mangrupikeun panyabab utama kalahiran dini sareng, sacara umum, 15% awéwé kaserang masalah ieu. Kabersihan intim dina kaayaan sapertos wasir pisan penting. Saatos unggal évakuasi perlu teras ngumbah daérah ku cai.

.

Kabiasaan diet anu goréng tina populasi Peruvian ningkatkeun insiden kaserang panyakit ieu. Ayeuna, 7 ti 10 déwasa yuswa 50 taun, dina sadaya tingkatan sosial ékonomi, ngagaduhan wasir.

.

"Parobihan Leutik dina kabiasaan Kabersihan urang tiasa ningkatkeun kaséhatan urang"

.

Kertas toilét henteu cekap pikeun kabersihan intim sadidinten sareng seueur panyakit sareng inféksi tiasa dicegah ku ngan saukur kabiasaan ngabersihan daérah genito-anal ku cai.

Krisis panyakit anu medar di nagara urang sareng dunya parantos ngajelaskeun pisan yén urang kedah pisan jaga kabersihan sareng kulawarga urang. Kabersihan kedah diaku salaku pertahanan ngalawan kamungkinan masalah kaséhatan sareng dadasar pikeun kéngingkeun kaamanan sareng panarimaan sosial. Penting pikeun ngajaga budaya kabersihan pikeun nyingkahan panyakit sareng inféksi, nekenkeun Kabersihan Intim ti sadayana Kulawarga.

.

JUMLAH Jaminan Kapuasan

.

Pasang PORTABLE MICRO BIDET di WC anjeun sareng upami anjeun pikir éta henteu pantes naon anu anjeun mayar, punten tong dianggo sareng kirimkeun éta nyungkeun yén anjeun hoyong ngabalikeun duit lengkep artos anjeun sareng anjeun bakal kéngingkeun pengembalian dana langsung artos anjeun.

Teu aya résiko ti pihak anjeun. Beban minuhan naon anu dijangjikeun tumiba kana taktak urang. Sanaos kami yakin yén produk bakal sampurna cocog sareng ekspektasi anjeun.

.

CATETAN : Disarankeun awéwé nganggo sabun cair tina dispenser anu disarankeun ku dokter kandungan.

.

HARGA

Biasa: US $. 104,00 dolar

Palanggan Hot Box: US $. 84,00 dolar

Anggota Club Regatas Lima: diskon 20% per kort, US $. 83.20 (Kaasup PPN).

.

1bidetanimado.jpg

Perusahaan anu didamel pikeun pembuatan sareng penjualan pamanas cai tankless éléktronik.

Stickers Super Supreme.jpg
zz.jpg
zzz.jpg