PERTANYAAN SINGAP

1. Naon dua sistem anu manaskeun cai dina imah umum?

Jaringan cai panas di jero rohangan damel sareng dua sistem pemanasan: nganggo sareng tanpa tanki panyimpenan. Anu mimiti dianggo ku nyimpen sareng manaskeun sajumlah cai, anu kadua manaskeun cai saatosna.

2. Kumaha cara pemanasan Cai Panas PANAS Panas?


Pamanas komputerisasi éléktronik ieu henteu ngagaduhan bak, sareng, henteu sapertos pamanas cai konvensional, pemanasan cai sakedapan sareng teu terbatas (teu aya anu ngantosan cai na manaskeun deui). Aranjeunna gaduh prosesor éléktronik anu kagabung anu sacara otomatis aktip nalika keran cai panas dibuka sareng pareum nalika ditutup. Ieu ngamungkinkeun ukur listrik sareng cai anu diperyogikeun kanggo dikonsumsi.

Anjeun tiasa ngahémat dugi ka 50% dibandingkeun sareng pemanas cai listrik atanapi gas konvensional.
Salaku tambahan pikeun panggunaan domestikna, éta tiasa dianggo pikeun sababaraha pancuran di asrama, hotél sareng gim.

3. Naha manaskeun PANAS KOTA keyeng?

Henteu, aranjeunna mangrupikeun sistem anu terionisasi sacara éksklusif (ngan ukur dina pamanas éléktronik pinter ).

.

4. Naha aranjeunna nyandak seueur rohangan?

Henteu hiji unit tiasa ngagentos 2 dugi ka 4 kompor konvensional, gas atanapi korél. Ukuranana alit sareng enteng ngamungkinkeun tabungan rohangan sareng kalenturan ageung pikeun dipasang.

5. Naha aranjeunna aman?

Leres. Éta dilengkepan tékoelektronika pikeun ngeureunkeun pasokan upami seueur beban dina sirkuit atanapi overheating (salami pipa palanggan nyepeng 80 derajat Celsius ). Salaku tambahan, sadaya komponénna, bahkan anu éléktronik, tiasa dilereskeun atanapi diganti janten manaskeun anjeun bakal diyakinkeun umur panjang.

6. Naha anjeun peryogi jasa perawatan?

.

Leres, sahenteuna sataun sakali (Opsional).


7. Naon tekanan cai anu kedah di bumi atanapi apartemen pikeun manaskeun tiasa dianggo?

Sakuduna gaduh minimal 10 psi tekanan CONSTANT, sanaos tiasa dugi ka 600. Éta ogé tiasa dianggo sareng alat-alat hidropatik.

8. Naha manaskeun tiasa dipasang caket tangki naék, dina lalangit, atanapi disambungkeun kana mesin cuci baju atanapi caket atanapi handapeun tangki cai?

Henteu.

.

Tekanan: PANAS ANJEUN GAMPANG HANYA 4 PSI, tapi minimum anu kedah dijalankeun nyaéta 10 PSI konstan pikeun manaskeun hungkul.

.

.

9. Naha sistem listrik pas-cai aman sareng ekonomis?

Henteu, aranjeunna meakeun 80% atanapi langkung ti sistem urang nganggo sistem tilu -fase atanapi digital.

Éta henteu ngagaduhan panyalindungan atanapi kontrol pangaturan   otomatis upami aya kasalahan listrik atanapi sirkuit pondok.

Kami ogé ngadamelna, ngajual aranjeunna, ngajamin ngan ukur manaskeun, sanés kaamananna (résiko ditanggung ku pangguna) atanapi hemat energi.

.

Kami ngadamel sistem dina garis Delta sareng Estrellada (tangtukeun jinis listrik anu dibeli). Fase tunggal sareng tilu-fase.

Perusahaan anu didamel pikeun pembuatan sareng penjualan pamanas cai tankless éléktronik.

Stickers Super Supreme.jpg
zz.jpg
zzz.jpg