Pikeun PERUVIAN - entong dibobodo, ATAWA ditipu

Pak Pamaké, nalika nuju mésér susun atanapi bumi, nungtut tekanan cai sahenteuna 10 PSI atanapi langkung, langkung-langkung upami gedongna ngagaduhan tanki luhur sareng anjeun dina dua lantai paling luhur.
Peryogi Insinyur pikeun ngagaduhan kakuatan listrik minimum 63 amp dina méter listrik jalan sareng dewan utama susun anjeun, boh fase tunggal sareng tilu-fase ...

Pamanas urang damel sareng naon waé jenis pipa cai panas, salami anu ngajual atanapi ngadamel éta nunjukkeun yén aranjeunna cekap sareng tahan suhu anu disayogikeun ku produk pikeun ngahaneutkeun cai, 100 derajat Celcius anu diklaim.

Kami ngarékoméndasikeun nganggo pipa tambaga atanapi pipa beusi galvanis Pikeun cai panas.

Pipa plastik anu didamel di Peru (CPVC) henteu disarankeun Kusabab aranjeunna henteu ngahancang témpérasi, éta nyatakeun jalma-jalma anu ngatur aranjeunna, yén éta bakal ngahasilkeun 100 DEGREES CENTIGRADE JEUNG BUBUKA 50 DEGREES ATURANG KURANG, NAON ANJEUN HENTEU MÉRÉ. PRODUK Ieu HANYA Pikeun Cai KEUNGGUNGAN, JEUNG PIPI POOL, JEUNG JEUNG, NU PÉNÉNÉN TÉTÉNÉN AIR AIR.



Produk kami, BOX PANAS, Cai Panas TO TOUCH, damel sareng voltase 208 - 240 volt, dina pamanas fase tunggal; dina tilu fase , 380, 440, 460 volt volt kedahna konstan, numutkeun peraturan listrik internasional.

Variasi konstan, variasi voltase ieu, bakal kagambar dina pamanas anu dianggo dina kakuatan anu langkung handap.

Sapertos komputer, radio, ketel listrik, tipi, lampu bohlam anu sami, sumber cai panas listrik, sareng sajabana, pamustunganana ngahasilkeun konsumsi listrik anu langkung luhur anu bakal katingali dina tagihan listrik bulanan anjeun, kusabab alat anjeun kedah dianggo dua kali atanapi tilu kana pasihan aranjeunna jasa anu sami sareng upami aranjeunna beroperasi kalayan tegangan anu saé, kalayan kirang konsumsi.

Sadaya ieu ngan ukur kusabab teu puguh Luz del Sur atanapi panyadia énergi lokal anjeun. Éta ogé tanggung jawab insinyur konstruksi, kotamadya, sareng akademi Insinyur, anu kedah terang naon sambungan listrik anu ngagaduhan apartemen sareng bumi, pikeun éta ngagaduhan Insinyur Itungan Éléktrik, anu disalahkeun ogé tumiba ka pangguna anu ngawangun nyalira . nyalira sareng MASTERS na ... padamelan anu teu ngagaduhan kanyaho ngeunaan naon anu diperyogikeun.

Aranjeunna kedah masihan tegangan anu aranjeunna ngeusi batre kami sareng henteu kirang, sabab perusahaan énergi kedah diénggalan dina kapasitas pembangkit listrik.

.

Ieu pikeun LUZ del SUR ... kalayan trafo luntur anu masihan listrik pikeun sajumlah pangguna, sareng dinten éta trafo anu sami dianggo pikeun 100 kali langkung seueur pangguna, ngahasilkeun kabutuhan listrik anu trafo ieu henteu sanggup nahan paningkatan ieu ku sajumlah masif imah atanapi apartemen, anu diwangun, nganggo trafo anu sami.

Kurangna ieu ngahasilkeun variasi voltase anu tibatan ngahontal 220 volt, éta ngahontal urang ngan ukur 160v, 185v, nalika paménta pangguna langkung ageung sareng nalika alat-alat listrik urang dianggo dina waktos anu sami Hukum internasional pikeun sadaya panyadia listrik nyaéta Éta kedah pasihan 225 Volt kalayan variasi anu langkung ageung atanapi kirang ti 5% (Tingali surat pikeun pangguna di luhur halaman).

Upami aranjeunna henteu masihan énergi anu diperyogikeun, perusahaan-perusahaan ieu kedah balik deui ka nagarana, sareng aranjeunna kedah ngantepkeun panyadia énergi énggal.

Cara anu pangsaéna pikeun terang upami bumi anjeun kirang dina voltase nyaéta:

Tanya suplai listrik anjeun pikeun ngukur tegangan duanana nalika kadatangan sareng nalika anjeun nganggo sadaya alat listrik anjeun dina waktos anu sami; Tegangan henteu kedah turun di handap volt 208. (Perusahaan listrik ngirim operatorna sareng aranjeunna ngan ukur maca voltase henteu nganggo alat listrik dina waktos anu sami sareng aranjeunna nyarios yén henteu kéngingkeun NGABODOH; anjeun kedah ngahurungkeun alat-alat listrik anjeun upami tiasa sadayana dina waktos anu sami nalika anjeun ngukur konsumsi sapertos :

Mesin cuci, tipi, gelombang mikro sareng sajabana… sareng lampu) sareng verifikasi yén aranjeunna henteu nampi kirang ti 208 volt.

Pangguna anu dipikacinta, hiji-hijina cara pikeun ngadamel perusahaan ieu masihan kami tegangan anu kami mayar nyaéta ku ngawadul, kumargi aranjeunna ngeusi batre kami pikeun 220 volt sareng anjeun mayar éta tapi anjeun henteu ngagaduhan voltase éta, sareng sadayana anu anjeun konsumsi nganggo peralatan anjeun ayeuna éta mangrupikeun lipat tina naon anu anjeun mayar 03 bulan anu lalu, amin tina burukna pakakas listrik anjeun anu disababkeun ku variasi voltase anu ampir-ampiran lumangsung tanpa anjeun terang, "BOX PANAS" nyarankeun unggal pangguna pikeun ngalaporkeun keluhan.

Pariksa kalayan hiji-hijina perusahaan anu tiasa ngabantosan namina, asosiasi perlindungan konsumen anu paling populér (ASPEC).

.

Salaku tambahan pikeun ieu, urang kedah henteu malire insinyur megah, arsiték, désainer listrik, rékayasa sareng asosiasi konstruksi, anu sadayana dilakukeun nyaéta masang sambungan kabel salah sambungan listrik sareng koneksi termal anu cekap (tombol termomagnetik) pikeun panggunaan bumi anu diperyogikeun. atanapi apartemen, kumargi énergi ieu dina kaayaan diménsi pikeun kabutuhan listrik tina ieu.

Aranjeunna kedah dipuji sareng disarankeun pikeun mulang ka paguron luhur anu aranjeunna lulus. Nyarankeun ka insinyur listrik sareng éléktronik anu ngajar di paguron luhur ieu yén aranjeunna diropéa ti saprak ieu, anu diduga insinyur kaluar sareng éléktronika atanapi éléktronik anu salah diajar anu diajarkeun ku profesor ieu.

.

PERHATOSAN Pikeun Pamaké PERUVIAN DENGAN KUASA NGASIN Léktrik.

.

Sareng kumaha upami COLEGIO DE ENGENIEROS del PERÚ, JEUNG MUNICIPALITIES, anu masihan ijin konstruksi, sareng henteu parios rencana mobil listrik anu diperyogikeun, sahingga kantor di dinten ieu ENDIA YO CASA parantos cekap énergi, atanapi biaya anu parantos PENGGUNAAN ARTIFAKTAPNA, KUNCI TERMOMAGNETIK TEU JUMPIT Kusabab kurangna kakuatan.

.

Éta kusabab kakurangan kendali otoritas sareng kahirupan padamelan, henteu nyéépkeun naon sababna, sahingga anu nganggona ngagaduhan naon anu kedah dipibanda. Sareng Kusabab Kurangna Pangetahuan ngeunaan ENGINER PEMBANGUNAN SANGGIHAN, PROYEKTOR JEUNG ENGGRIS DESAIN PÉRÉRIK.

Éta Ngawatesan beban sareng métergiét Jalan Raya sareng 32 AMPS DINA SILIH SELATAN, JEUNG DALAM TUA 15 sareng 25 AMPS, SAKI KOMUNITAS ieu dipénta ku tukang ngawangun anu goréng pikeun sambungan anu paling gampang dipasang.

Pikeun anu ngagunakeun ..., saatos ngalih ka bumi anu anyar, atanapi kantor, aranjeunna ningali kabutuhan pikeun ngarobih sababaraha hal ieu sareng ngadukung sakumna kamajuan sareng biaya anu bakal dipiboga ku anjeun sateuacan hirup perusahaan listrik, éta ieu GOLONGAN LAIN, UTAMA ……

.

KABEH ieu otoritas, tukang ngawangun sareng mesin, jst, sigana bakal ngacingked nalika ngeunaan pangwangunan gedong sareng peraturan. Dina kasus kotamadya sareng pamaréntahan daérah anu sami.

Saha anu ngajagaan urang pangguna ngalawan entitas goréng ieu sareng pelanggaran aranjeunna ???

.

Pamaké GENTLEMEN TEU KAGET

.

Lalajo kumaha cara nipu sareng licik, nyatakeun yén pemanasna éléktronik, nalika dina kanyataan sadayana palsu. Aranjeunna diémbarkeun sareng nami anu béda-béda, sami anu janten jénderal pikeun sagala kaputusan ieu!

4e1d312c-6dc3-4d50-ab25-d3d37cf90735.jfi
Panon

Numutkeun kana résolusi INDECOPI, perusahaan MASTER TRADING CORPORATION SA dina file No. 0417-2004 / TDC-INDECOPI, sangsi pikeun ngajual MARASSUL, ECONOTERMA, PLUSMATER, sumber cai panas CALORIC salaku éléktronik, anu leres-leres listrik, résolusiana dirojong ku studi di Universitas Téknik Nasional, Universitas Katolik Peru, sareng Pusat Latihan Profesional SENATI. Kusabab kitu, lembaga anu sanés sapertos College of Insinyur moal tiasa nyatakeun sanésna; kaputusan anu parantos dicandak ku lembaga anu sanés sareng didukung ku resolusi INDECOPI.

Naha anjeun hoyong dibobodo deui?

Upami kitu: mésér naon anu ditawarkeun ku dealer anu sami dina perdagangan sadidinten dina dinten minggu sareng Minggu nganggo nami anu béda sareng perusahaan anu béda; Éta pamanas anu sami sareng komponén operasi anu sami, aranjeunna ditawarkeun ku perusahaan anu teu sopan anu urang parantos terang nyabak aranjeunna.

ECONOTERMA - PLUSMASTER - MARASSUL - Master - PROLINE - PROCALOR - CALORIC ...
Aranjeunna ngan ukur SISTEM PEMASAR LISTRIK !!!


Sistem cai listrik anu dijual dina koran, sareng toko-toko, henteu nyimpen nanaon dibandingkeun sareng pemanas cai konvensional.

Aranjeunna teu ngagaduhan jinis kaamanan JEUNG panangtayungan pangguna, éta ngan saukur kasar, ilaharna tiruan Peruvian.

Kitu ogé, pemanas léngkah ditawarkeun dina Dagang dina Minggu anu ngaku éléktronik sareng tilu poin.

1. Sistem éléktronik anu leres ngagaduhan fungsi anu sadayana operasi operasi manaskeun mangrupikeun éléktronik.

a- Henteu sabab nyatakeun yén aranjeunna éléktronik sabab ngagaduhan régulator suhu.

Kasus anu sami ieu dipendakan dina pamanas di toko komersial utama. Di dieu aranjeunna ngabobodo anjeun!

2. Entong katipu nalika aranjeunna nyarioskeun ka anjeun atanapi maca dina bewara komérsial yén manaskeun pikeun sababaraha poin.

Titik nyaéta: pipa! (henteu aya pancuran dina waktos anu sami) sareng naon suhu cai bakal kaluar dina titik-titik atanapi pancuran éta?

Pipa gaduh volume cai outlet anu langkung alit. 1 pancuran sapertos 4 spout atanapi poin terbuka. Gumantung kana ukuran karinjang, sareng galon per menit anu kaluar tina éta ... pancuran biasana kaluar 9 liter per menit ... Ieu mangrupikeun angkat tina bebeneran; sareng ka buruan penjualan internasional ..
Dimana INDECOPI? ...

NYumput! TO DEAR Ceuli Nalika cocog sareng anjeun.

Hudang, hudang, ngumbah panon anjeun, muka indera anjeun, BERSIHAN Ceuli Anjeun ... pikirkeun.
Kecap konci na ,,,,,, sabaraha pancuran sareng spout anu anjeun nawiskeun dina waktos anu sami? (Poin) Kecap kréol anu diciptakeun ku masarakat satempat anu teu sopan pikeun nipu. Acrylates Peruvian has.

Upami perusahaan urang hoyong nipu aranjeunna, urang ogé bakal nyarios yén pamanas anu urang gaduh numutkeun modél nyaéta 6, 8, 15, 20, 50 sareng 80 poin

Peunteun kaamanan anjeun heula!

Naon nilai anjeun nempatkeun dina kahirupan anjeun?

HEATER Éléktrik cerdas PANAS PANAS

Ngan ukur sistem cai panas éléktronik anu leres, anu mawa kartu éléktronik, DENGAN Paréntah Operasi SISTEM anu Béda, otak anu masihan fungsi operasi, manpaat sareng tabungan.

Operasi sababaraha fungsi ngan ku cara ieu tiasa disebut sistem éléktronik.

Pariksa Internét (manaskeun cai tankless - manaskeun cai tankless éléktronik), kanggo inpormasi anu langkung saé.

Nya, aya perusahaan di dunya anu ngadamel sistem cai listrik sareng éléktronik, tapi sadayana ngicalna pikeun naon; anu listrik sapertos pamanas cai listrik tina hambalan sareng produk éléktronikna sapertos éléktronika.

Sareng sistem éléktrik dikirim atanapi dijual ka Peru sareng nagara-nagara dunya katilu, dimana teu aya kendali sareng jalma-jalma ngagaleuh mupus (DUMPING) DUMPING, RUNTAH, Hal-hal anu teu tiasa dijual di nagara-nagara anu ngagaduhan aturan anu ketat sareng ngajantenkeun aranjeunna janten hadé.

Sareng ka sadayana INDECOPI ieu?

Aya ogé hatur nuhun !!!! Salawasna ngalakukeun nanaon sareng matak lieur masarakat, ku kamalinaan. Aranjeunna damel janten perusahaan anu cocog, nalika aranjeunna leres-leres henteu ngagaduhan kasaluyuan dina padamelan, kaputusan sareng panyelidikan ... ..

DOKUMEN MASALAH

.

• Koran El Comercio: Aranjeunna badé nawiskeun emas sareng tukang kai

• keluhan DININCRI

• Resolusi ASPEC

Resolusi MASTER1 - • Resolusi MASTER2

• Divisi ngalawan panipuan DININCRI1
• Divisi ngalawan panipuan DININCRI2
• Divisi ngalawan panipuan DININCRI3

• Kompetisi Gratis1 - • Kompetisi Gratis2

• Aranjeunna scammed anjeunna

Naha aranjeunna ngawangun urang sakumaha mistina? Naha anjeun dugi ka tanggal sareng téknologi anyar?

Ayeuna waktuna insinyur konstruksi, arsiték, désainer, diajar naon anu kedah dianggo pikeun masihan pangguna naon anu aranjeunna pantes, sareng sanés naon anu tiasa ngahemat saloba mungkin dina konstruksi na.

Téknologi parantos aya mangtaun-taun tanpa dianggo ku insinyur, tukang sareng arsiték pikeun merenah moneter atanapi kurangna téknologi atanapi kesed (pisan khas di lingkungan ieu, nasional).

Tuan Pamaké nungtut anu pangsaéna kanggo bumi anjeun. Yén Anu Ngawangun, ENGINER ATAU SAIJAR APARTEMEN ATAWA JAMAN ANJEUN Hubunganana Éléktronika Anu Éléh, Henteu Kurang tina 63 AMPS ATAWA 100 AMPS, JEUNG DI BÉNTAR (BANGUNAN) Anu NGANGKÉK TANK, JEUNG ANJEUN PANGSAÉNA PANGSAÉNA ATAWA BANGUNAN PANGSAÉNA PERSYARATAN, PENTAJARAN, TINDAKAN AIR CONSTAN TEU KURANG 18 KA 20 POUN PSI.

Upami anjeun hoyong instruksi, kami sanggup ngajarkeun téknologi anyar (anu parantos aya 40 taun), anu kedah dianggo ngawangun langkung saé (saniter sareng listrik), sapertos lembaga konstruksi sapertos Colegios de Ingenieros, Capeco , Luz del Sur, MUNICIPALITIES anu ngaluarkeun ijin pangwangunan, Indecopi, sareng THE CATHEDRATICS anu TEU DIPARKASKEUN UNDANG-UNDANG sareng TEKNOLOGI BARU, jst.

ULAH NGAPUNG

Naon anu sistem pemanasan cai éléktronik kedah disebat éléktronik?

.

  1. Hal anu paling penting: Yén éta ngagaduhan sistem komputerisasi éléktronik, ANU JEUNG KOPERASI OPERASIONAL GANDA, PIKEUN Operasi SISTEM INTERGRAL.

    Kunaon
    Nya, ieu otak tina sistem pemanasan cai anu masihan anjeun kauntungan anu diprogram kana kartu komputerisasi pikeun hemat énergi, kaamanan, daya tahan, jaminan produk sareng leres-leres anjeun pikeun konsumén.

    Naon anu diprogram dina kartu éléktronik pemanas cai panas pinter dina keran?

    • Ngionisasi cai (nyucikeunana) kanggo ngahindaran karat, skala, cai keras ferrous, calicose sareng ogé cai asin.
      Naha éta cai panas dina keran ngajamin produk anjeun salami waktos hirup dina sistem manaskeun cai?

      Leres pisan!!!

    • Maca aliran cai sareng tekanan sacara éléktronik dina kartu pikeun nangtoskeun naha sistemna siap dioperasikeun.

    • Pilarian terang sacara éléktronik suhu anu dipilih ku klien supados anjeunna mandi dina suhu anu dipikahoyong ngahindarkeun campuran cai sareng anu tiis sareng ngahémat langkung énergi listrik (amps = ngahémat artos) sareng cai dina sistem éléktronik anu cerdas.

    • Pilarian terang naha klienna parantos muka pancuran atanapi spout pikeun masihan anjeunna suhu anu pas numutkeun aliran outlet masing-masingna sareng kuring henteu ngarobih suhu salah sahiji titik terbuka upami anjeunna nganggo 02 poin dina waktos anu sami waktos dina sistem éléktronik pinter.

    • Sacara éléktronik tangtoskeun nalika aya sirkuit pondok di bumi, tegangan tinggi atanapi sababaraha gelembung dina sistem sahingga mesen mareuman termal éléktronik pikeun nyingkahan manaskeun tina gagal.

    • Nangtukeun naha sistem manaskeun cai; éta ngagaduhan ieu di jero éta pikeun tiasa ngamimitian operasina dina saat ignition.

    • Ieu ngan ukur tiasa dilakukeun ku sistem éléktronik sareng cerdas pikeun masihan sadaya kauntungan ieu pikeun palanggan sareng éta sababna aranjeunna disebat sistem éléktronik, janten anjeun kedah ngagaduhan kartu éléktronik.

      Kumaha upami henteu?
      Dina hal éta anjeun mésér ketel anu mahal pisan! Atanapi sapu éléktronik!


Entong dibobodo!
Pamanas cai panas listrik ngagaduhan konsumsi listrik ageung sareng amp; Hiji-hijina hal anu bakal ngahemat anjeun dibandingkeun sareng manaskeun cai listrik (manaskeun cai konvensional) anu ngumpulkeun cai teu aya 0% tanaga, sabalikna éta bakal ngonsumsi salaku manaskeun cai listrik atanapi langkung (Sapertos anu ditawarkeun dina koran sareng di sababaraha toko, sareng perusahaan anu teu sopan.

Tangtosna: Kalayan pemanasan éléktronik tilu-fase calakan urang, HOT BOX boh 220, 380, 400 sareng 440 Volts. Aranjeunna mangrupikeun pemanas anu nyayogikeun tabungan énergi anu langkung ageung, kalebet langkung hemat tibatan 220 volt volt modél éléktronik fase tunggal anu kami produksi, ngahémat dugi ka 50% langkung énergi.
Tabungan komparatif sareng gas Camisea nyaéta 30 dugi 50%; dina sistem gas ngalirkeun cai, atanapi bak gas cicing. 80% kirang bak waduk listrik. JEUNG AYEUNA / Kalayan sistem digital énggal 35% langkung hemat dibandingkeun anu sateuacanna, JEUNG TEKNOLOGI LEUWIH BESAR.

TERAS SALAJENGNA......! Naon anu anjeun ngarepkeun?

Tanya kami: NAON GRATIS !!!!!!!

Perusahaan anu didamel pikeun pembuatan sareng penjualan pamanas cai tankless éléktronik.

Stickers Super Supreme.jpg
zz.jpg
zzz.jpg