MANFAAT Kasihatan

Faktor kaamanan

.

Unggal taun sakitar 3.800 luka sareng 34 maotna kajantenan di bumi di Amérika Kalér tina pemanasan cai keran anu panas teuing. Kaseueuran kacilakaan ieu ngalibatkeun sepuh sareng barudak di handapeun umur lima taun. Komisi Kaamanan Produk AS (CRPSC) AS ngadorong sadaya pangguna pikeun nurunkeun pamanas cai tank kana 120 derajat, nanging, kusabab henteu épisiénna pemanas cai tank tradisional pikeun manaskeun cai. Asup bari bakna ditarik, prosedur kaamanan ieu sering ngakibatkeun pancuran tiis. SISTEM Séptim tankless manaskeun cai sajumlah cai panas dina suhu anu dipikahoyong. Peryogi cai panas dugi ka 120 derajat (atanapi langkung!) Teras dicampur sareng cai tiis pikeun ngajaga suhu anu raoseun henteu kedah deui. Di sisi anu sanésna, kusabab anjeun henteu kedah ngahanaskeun cai, anjeun ogé bakal ngahémat artos!

.

Kasakit Legionnaires sareng manaskeun cai anjeun

.

Bakteri legionnaire mangrupikeun penduduk alami cai anu aya di walungan, situ, sareng aliran. Bakteri dipendakan dina ampir sadaya suplai cai gedong dina konsentrasi anu relatif handap. Bakteri ngan ukur ngancam kahirupan nalika kaayaan anu pikaresepeun pikeun tumuhna aya. Kasakit Legionnaire mangrupikeun jinis radang paru-paru anu mangaruhan paru-paru. 10.000 - 100.000 kasus panyakit Legionnaire kajadian di Amérika Serikat unggal taun. Anu matak pikasieuneun, 5% - 15% tina kasus ieu matak fatal, khususna pikeun tukang ngaroko, lansia sareng anu sistem imunitasna janten parah janten kaserang inféksi baktéri. Bakteri parantos dipendakan janten subur dina sistem pemanasan cai domestik dimana suhu dijaga dina tingkat anu tetep pikeun waktos anu langkung lami. Suhu idéal pikeun tumuh baktéri tinangtu ieu nyaéta 95 - 131 derajat F. Mangsa inkubasi nyaéta 2 - 10 dinten. Cukup pikaresepeun, ieu suhu anu dijaga dina pemanasan cai tank konvensional khas bumi, 24 jam sapoé, 365 dinten sataun. Kalayan kecap séjén, sadaya kaayaan anu diperyogikeun pikeun tumuhna panyakit ieu aya dina bak padumukan konvensional tina manaskeun cai.

.

Naha nempatkeun kulawarga anjeun dina résiko?

.

Ganti manaskeun cai konvensional anjeun; ku manaskeun TOUCH AIR PANAS ngaleungitkeun kaayaan anu nyerang panyakit ieu. Cai na dipanaskeun sakali, nalika anjeun nganggo. Nalika teu aya anu nganggo cai panas di bumi anjeun, suhu cai dina pipa (Pipa) langkung tiis tina (95-131 derajat F) langkung ti 35-55 derajat Celsius, diperyogikeun pikeun tumuh baktéri. Suhu cai henteu pernah cicing di luhur 95 derajat, langkung ti 15-20 menit dina hiji waktos, pastina sanés 2-10 dinten diperyogikeun baktéri tumuh.

Perusahaan anu didamel pikeun pembuatan sareng penjualan pamanas cai tankless éléktronik.

Stickers Super Supreme.jpg
zz.jpg
zzz.jpg