PERBANDINGAN

PEMANDU SNAP CONVENTIONAL NGOMONGKEUN LINGKUNG JEUNG UKURAN DINOSAUR

agua1.jpg

Ieu mangrupikeun modél-modél Hotbox Éléktrik anu ngagantikeun
KA DINOSAUR ieu

agua2.jpg

1. Éta alit pisan, aranjeunna henteu nguasaan daérah anu luar biasa sapertos pancuran anu gancang, éta didamel tina bahan anu salami 20 taun atanapi langkung JEUNG KONSUMSI DINA 80% langkung kirang ku naon waé anu dijual di pasar.

2. Aranjeunna meakeun 1200 Watt.

3. Aranjeunna beroperasi dina tekanan cai lemah tina 4 dugi 10 psi.

4. Éta henteu didamel kanggo ngagaleuh, anggo sareng miceunan.

5. Éta henteu didamel, di Cina, India, Korea, Thailand atanapi Pilipina.

6. Éta sanés palastik, atanapi éta ogé tiasa dianggo sapertos pancuran kilat modéren.

7. Aranjeunna henteu lulus arus.

8. ignition lengkep otomatis, fungsi operasional produk éléktronik anu integral jeung régulasi éléktronik na.

9. Beurat 800 gram.

10. Diménsi 18 x 9 x 8 cm.

11. Colokkeun langsung kana stop kontak listrik atanapi bohlam.

THERMAL TANK LISTRIK CONVENTIONAL

MODEL TREMENDOUS NU NGALAMPUNGKEUN RUANG ANJEUN APARTEMEN.

.

1. Konsumsi listrik pikareueuseun.

2. Jumlah kawates cai panas.

3. Éta bosok, karat, calichen, ferit, sareng korosi salami dua dugi tilu taun.

4. Aranjeunna nyandak rohangan anu ageung.

agua3.jpg
agua4.jpg
agua5.jpg

Ieu mangrupikeun SISTEM Éléktronik cerdik KOTAK PANAS, anu ngagentos ieu tukang.

agua9.jpg
agua10.jpg
agua11.jpg
agua12.jpg
agua13.jpg
agua14.jpg
agua6.jpg

NAON PANAS KOTOR PANAS Pikeun JACUZZIES? JEUNG WHIREPOOLS (bak anu langkung ageung sareng aerator udara sareng jet).

.

Kieu Modél-modélna, naha dina sésa-sésa Atanapi tilu sistim tilu fase, dina garis-garis Delta atanapi STARRY.

agua15.jpg
agua16.jpg

HUNGUNGAN Pikeun JACUZZIES JEUNG ALIRAN, JEUNG SILUMURNA RUMAH JEUNG SILINGUNGAN.

GAS MANDI

agua7.jpg

NAON PANAS KOTOR PANAS anu ngagantikeun Léngkah-léngkah ieu atanapi SISTEM GAS STÉSIONARIO? Éta ngonsumsi ganda énergi 50% langkung ti produk urang?

1. Aranjeunna peryogi tempat anu berventilasi pikeun operasi aranjeunna.
2. Éta sipatna gajah ukuranana.
3. Yén aranjeunna ngoksidasi, pikeun calichan, aranjeunna rot sareng aranjeunna ferrose.
4. Yén aranjeunna bahaya pisan.
5.
Yén aranjeunna pisan ngotorkeun lingkungan.
6. Éta operasina langkung mahal dina modél LPG ATAWA NGV na.


Ieu mangrupikeun SISTEM KOTAK PANAS ANALOG Éléktrik, SÉSÉL JEUNG TIGA FASA anu ngagantikeun mastodon ieu teu nganggo jaman lami …… kami ogé ngagaduhan sistem digital anu anyar, langkung seueur kakuatan, konsumsi anu langkung handap dibanding analog, tingali… IN VOLTAGES:

220V
380V
400V
440V (Kanggo sadaya industri sacara umum, INSTÉS DELTA JEUNG STARRY SISTEM).

DINA LITRAGES OF:


18 liter per menit.
24 liter per menit.
32 liter per menit.
40 liter per menit.

65 liter per menit.
100 liter per menit.

150 liter per menit

200 liter per menit

calentadores.jpg

Ayeuna anjeun parantos ningali anu dibandingkeun, ukuran, épéktipitas, hemat, anjeun ngan ukur kedah nyandak tur kantor kami pikeun ningali operasi sareng operasi anjeun, tangtu waé tanpa komitmen.

.

Mésér produk nasional, didamel ENTIRELY di PERU, PERUVIAN, ogé didamel, kalayan TEKNOLOGI nagara-OF-THE-ART, leuwih maju ti Amérika atanapi Éropa; Abdi henteu nyebatkeun ACIATICA sabab sadayana aya MABA.

Masihan padamelan KOMPATRIOT AND JEUNG NGARKAHKEUN PERUVIAN AUGE, Pikeun PEMBANGUNAN LEUWIH JEUNG LEBIH BÉNÉNA BAGI PROMO JAGUNG INDUSTRI PERUVIAN… .. Upami anjeun tiasa !!!


Kami parantos ngalakukeun, urang tetep ngalaksanakeunana .... nuturkeun urang.

.

Nuhun kanggo waktos anjeun.

Perusahaan anu didamel pikeun pembuatan sareng penjualan pamanas cai tankless éléktronik.

Stickers Super Supreme.jpg
zz.jpg
zzz.jpg