Dupi anjeun mésér THERMAL GAS?

• Aranjeunna peryogi tempat anu berventilasi pikeun operasi aranjeunna.
• Éta sipatna gajah ageung.
• Yén aranjeunna ngoksidasi, kana calichan, aranjeunna membusuk sareng aranjeunna feros.
• Éta pisan bahaya.
• Yén aranjeunna pisan ngotorkeun lingkungan.
• Éta operasina langkung mahal dina modél LPG ATAWA NGV na.

DIFERENCIAS .jpg

Upami anjeun ngagaduhan jinis gas atanapi manaskeun listrik ieu, ieu pemanas kotak Panas anu ngagantikeunana.

4e1d312c-6dc3-4d50-ab25-d3d37cf90735.jfi

Upami anjeun mikiran sistim gas .........

 

 

Pertimbangkeun hal-hal ieu:

1.- Bahaya na.
2.- Aranjeunna ANTI-EOLOLOGI.
3.- KUDU KUDU DITANGGAL SITUS PUTIH.
4.- BIAYA PRODUK (TERMA MAH MAH) Bandingkeun.
5.- JAMINAN JEUNG DURABILITAS, aranjeunna dikorosi, ngoksidasi, atanapi calichan. Aranjeunna busuk, ku cai Peruvian anu kirang diperlakukeun; sami di Amérika Latin.

6.- ukuranana ageung sareng rohangan anu kalaksanakeun.
7.- HARGA BULK GAS PER GALLON S /. 7,60 OS /. 1,97 PER SITUS ... (1,90 OF SUN THE LITER).


Stasioner Atanapi Lulus-GAS THERMAL 110 LITER DINA KELUARGA 04 Jalma, Ukur Ngagunakeunnana Pikeun Ngamandian.

 

Konsumsi anjeun nyaéta:

 

11 MTRS 3 OF GAS.

Sasaruaan AS / 125,00 SUNS per MONTH.

ANTARA BENERNA Janten S / 1.500 SOL BARU ATAWA $ 405.00 DOLLAR (3.62 - 02-27-2021).

PANASAR ÉPÉRÉS éléktronik pinter urang ngonsumsi $ 120,00 DOLAR

PEMAAS TILU-FITUR CERDAS urang nganggur $ 80,00 DOLLAR ANNUAL,

Tingali DIAGRAM KONSUMPSI DITEMUI DI HALAMAN WEB KAMI: www.aguacalientealtoque.com, MODEL HBTI-208 triphasic.


Sanes sareng kaos oblong GAS PROMOSI JEUNG DITANGGUNGKEUN KU Pamaréntahan (HARGA PER GALON CARISIMO) OGÉ DI JAMINAN AKAN LPG ATAWA NGV GAMPANG NGALUJATKEUN KAMI DINA SAÉSUR ENERGI ATAWA KASÉRÉNANAN kalayan produk urang mana waé.

.

CATETAN: Biaya KW / h di Peru 0,40 sol.

.

.

Anjeun ningali hasilna pikeun ngagunakeun bénsin.

Ledakan balon gas di imah pantai di Asia Lima Peru

Ledakan bak gas di gedong

Perusahaan anu didamel pikeun pembuatan sareng penjualan pamanas cai tankless éléktronik.

Stickers Super Supreme.jpg
zz.jpg
zzz.jpg