ULAH NGAPUNYA ATAWA NGAPUS

Naon anu sistem pemanasan cai éléktronik kedah disebat éléktronik?

.

  1. Hal pangpentingna: Éta ngagaduhan kartu komputerisasi éléktronik dina sistem, ANU JEUNG KOPERASI OPERASI LINGKUNG, Pikeun Operasi SISTEM INTERGRAL.

    Kunaon
    Nya, ieu otak tina sistem pemanasan cai anu masihan anjeun kauntungan anu diprogram dina kartu éléktronik pikeun hemat énergi sareng sababaraha fungsi sapertos kaamanan, daya tahan, jaminan produk sareng leres-leres pikeun konsumén.
    .


Entong dibobodo! Pamanas cai listrik ngagaduhan konsumsi listrik sareng amperage anu langkung luhur; Hiji-hijina hal anu bakal ngahemat aranjeunna dibandingkeun sareng alat pemanas kendang listrik (manaskeun konvensional) anu ngumpulkeun cai, teu aya tanaga 0%, sabalikna éta bakal ngonsumsi setopan tambang listrik atanapi langkung (Sapertos anu ditawarkeun dina jaringan sareng di sababaraha toko sareng perusahaan anu teu sopan.

Tangtosna: Kalayan pemanasan éléktronik tilu-fase calakan urang, HOT BOX boh 220, 380, 400 sareng 440 Volts. Aranjeunna mangrupikeun pemanas anu nyayogikeun tabungan énergi anu langkung ageung, kalebet langkung hemat tibatan 220 volt volt modél éléktronik fase tunggal anu kami produksi, ngahémat dugi ka 50% langkung énergi.
Tabungan komparatif sareng gas Camisea nyaéta 30 dugi 50%; dina sistem gas ngalirkeun cai, atanapi bak gas cicing. 80% kirang bak waduk listrik. JEUNG AYEUNA / Kalayan sistem digital énggal 35% langkung hemat dibandingkeun anu sateuacanna, JEUNG TEKNOLOGI LEUWIH BESAR.

TERAS SALAJENGNA......! Naon anu anjeun ngarepkeun?

Naon anu sistem pemanasan cai éléktronik kedah disebat éléktronik?

.

  1. Hal pangpentingna: Éta ngagaduhan kartu komputerisasi éléktronik dina sistem, ANU JEUNG KOPERASI OPERASI LINGKUNG, Pikeun Operasi SISTEM INTERGRAL.

    Kunaon
    Nya, ieu otak tina sistem pemanasan cai anu masihan anjeun kauntungan anu diprogram dina kartu éléktronik pikeun hemat énergi sareng sababaraha fungsi sapertos kaamanan, daya tahan, jaminan produk sareng leres-leres pikeun konsumén.
    .


Entong dibobodo! Pamanas cai listrik ngagaduhan konsumsi listrik sareng amperage anu langkung luhur; Hiji-hijina hal anu bakal ngahemat aranjeunna dibandingkeun sareng alat pemanas kendang listrik (manaskeun konvensional) anu ngumpulkeun cai, teu aya tanaga 0%, sabalikna éta bakal ngonsumsi setopan tambang listrik atanapi langkung (Sapertos anu ditawarkeun dina jaringan sareng di sababaraha toko sareng perusahaan anu teu sopan.

Tangtosna: Kalayan pemanasan éléktronik tilu-fase calakan urang, HOT BOX boh 220, 380, 400 sareng 440 Volts. Aranjeunna mangrupikeun pemanas anu nyayogikeun tabungan énergi anu langkung ageung, kalebet langkung hemat tibatan 220 volt volt modél éléktronik fase tunggal anu kami produksi, ngahémat dugi ka 50% langkung énergi.
Tabungan komparatif sareng gas Camisea nyaéta 30 dugi 50%; dina sistem gas ngalirkeun cai, atanapi bak gas cicing. 80% kirang bak waduk listrik. JEUNG AYEUNA / Kalayan sistem digital énggal 35% langkung hemat dibandingkeun anu sateuacanna, JEUNG TEKNOLOGI LEUWIH BESAR.

TERAS SALAJENGNA......! Naon anu anjeun ngarepkeun?

CATETAN !

Perusahaan kami ngan ukur hiji:
1. Pabrikan

2. Anu Nyiptakeun

3. Distributor

4. Installer

Tina sistem tankless cai éléktronik anu leres dijual di Peru sareng Amérika Kidul.

Kami sanés pangirut atanapi copycats sakumaha anu aya di pasar Peruvian ayeuna, biasa ngagaleuh sapatu sneaker atanapi produk Cina.

Kami berdedikasi pikeun nyayogikeun palanggan sareng inpormasi anu leres sareng leres ngeunaan naon anu kedah dipésér;

Anjeun tiasa ngawartosan nyalira tina sagala panyimpangan nasional ngalangkungan kami.

Naon; Pikeun sakabéh ieu, maranéhanana kudu ditangtayungan ku lembaga cocog kayaning INDECOPI atanapi instansi pamaréntah séjén pikeun pamaké ngajagaan. Yén aranjeunna leres-leres mangrupakeun hormat ka bandéra.

.

Ku tukang; tujuanana kami nyaéta salawasna, bakal sareng parantos ngawartosan pangguna pikeun anu pangsaéna pikeun kéngingkeun PANASAN AIR LAMPIRAN Éléktrik anu cerdas, pikeun jalma anu cerdas ... cai panas ka toél --- kotak panas.

Upami anjeun; milari hal-hal sapertos kieu: langkung mirah, langkung kuno, anu sesuai sareng prinsip na:

cal1.jpg
cal2.jpg

3- Sakumaha dipikanyaho; Beda sareng pamanas cai konvensional (kalayan tanki panyimpenan; therma), pamanas éléktronik (tankless) pamanas urang, anu didamel sadayana di PERU, kalayan téknologi canggih, parantos dirancang khusus pikeun ngahémat énergi, cai sareng rohangan.

Pamanas ieu ngagaduhan sistem éléktronik anu dilebetkeun anu ngamungkinkeun sirkuit circuit pikeun koordinasi manaskeun cai numutkeun kaayaan suhu sareng tekanan anu datangna ngalangkungan jaringan, sahingga ngahontal yén ngan ukur listrik anu kedah dikonsumsi; Ieu sabagian berkat sistem éléktronik anu sacara otomatis ngaktipkeun unit nalika ketok dibuka; Anjeun henteu kedah peryogi campuran cai tiis pikeun haneutkeun cai (sanaos anjeun tiasa ngalakukeun upami anjeun hoyong).

Anjeun program anu dipikahoyong sareng ngan ukur muka panasna ..... sareng éta waé! Ngarasakeun cai panas kontinyu sareng teu aya watesna saatosna.

4- (Ngan ukur dina modél éléktronik, digital atanapi tilu fase anu pinter). Kami ngagaduhan sistem éléktronik anu cerdas, dipaténkeun, pikeun nyucikeun cai dina manaskeun, nyingkahan masalah cai anu keras, beku, basa sareng cai panas.

Kaunggulan komparatif anu paling penting antara pamanas, PANAS PANAS CAI panas sareng pemanas konvensional (ketel listrik atanapi gas) tiasa diringkeskeun dina ciri-ciri ieu; anu ditarjamahkeun kana hemat artos, efisiensi tinggi sareng umur panjang:

.

1. Aranjeunna meakeun tanaga 80% langkung alit kalayan modél éléktronik pinter fase tunggal , dibandingkeun sareng   tina naon anu dihakan ku cai panas, tina kendang listrik konvensional,

2. Kalayan produk Three-phase kami, 50% langkung seueur konsumsi tibatan mata air panas GAS LPG, kalebet NGV. Kalayan sistem fase tunggal atanapi tilu-fase.

3. Dina sistem DIGITAL LAIN 35% KURANG TI KA Luhur, ieu sistem langkung rentan ka variasi listrik anu aya di nagara éta , aranjeunna langkung pas, éta kalayan bacaan digital anu katingali.

4. Aranjeunna henteu keyeng sabab didamel kalayan bagian saniter anu cocog sareng gaduh sistem pengionan éléktronik anu dipaténkeun ku perusahaan urang HOT BOX.

5. Aranjeunna ngagaduhan sistem ionisasi éléktronik anu UNIK JEUNG ÉKLUSUS dipaténkeun ku HOT BOX, anu ngajagaan exchanger panas ngan ukur dina éléktronik, fase tunggal , tilu-fase sareng pamanas digital anu cerdas tina cai anu sesah, karas, asin sareng basa.

6. Éta dilengkepan sistem thermoelectronic upami aya kaleuleuwihan beban dina sirkuit; atanapi suhu langkung ageung tibatan 78˚ Celsius atanapi 172,4 derajat Fahrenheit. Ieu dihontal ku éléktronika pinter produk.

7. Hiji unit tiasa ngagantikeun 1 ka 4 sumber cai panas konvensional - atanapi pilihan gas / naroskeun pikeun sistem industri.

8. Sadaya komponén tiasa dilereskeun atanapi digentos; dina kabutuhan Anjeun.

Cahaya sareng ukuran na ngamungkinkeun tabungan rohangan sareng kalenturan anu hadé pikeun dipasang.

9. Pemanasan cai sakedapan, langsung sareng teu aya watesna, pas anjeun muka keran cai panas. Éta henteu kumulatif sapertos alat tulis atanapi alat keur ngagolakkeun gas konvensional.

Anjeun tiasa nyaluyukeun suhu sacara éléktronik atanapi nyampur cai anu anjeun pikaresep.

.

10. Aranjeunna gaduh modél anu khusus diuji pikeun dianggo di lokasi anu ayana langkung ti 1.000 méter dpl sareng suhu antara 0ºC sareng –20ºC.

11. Sistem pemanasan (heat exchanger) dijamin salami hirup dina kaayaan normal. Hanjakalna.

12. Kami ogé ngagaduhan sistem: (tingali modél). Kami ngadamel sistem naon waé anu dituduhkeun ka kami.

13. Versi sistem kami pikeun manaskeun cai nyaéta :)

.

1) 220v Analog sareng Digital Vérsi Tunggal-Fase.
2) Analog tilu-férsi sareng Digital Vérsi 220v.
3) Analog Single-phase Vérsi 380v - 440v.
4) Versi fase Analog tilu-fase 380v - 440v.
5)   Versi EKONO-bamba listrik tilu fase
dina 220v sareng 380 atanapi 460 volt.

6) Vérsi anu dibéntangan ngan ukur dina tegangan 380v.
7) 220v versi listrik -fase tunggal EKONO-bamba.

Naon ari sistem ekonobamba?

.


Asup ka dieu sareng tingali pilihan 4:  

.

.

Pikeun sistem industri, hotél, gim , ranjau nelepon janjian atanapi pendak sareng kami di kantor atanapi kami bakal ngabantosan anjeun nganapigasi internét.

Kanggo proyek bumi sareng hateup kuring sorangan, pamaréntahan atanapi swasta, penting pisan anjeun asup ka dieu

                                    

Pikeun tempat anu teu ngagaduhan sambungan cai panas, ngan ukur cai tiis atanapi sabalikna, urang gaduh alat pemanas pikeun kabutuhan anjeun. Nelepon kami !

Perusahaan anu didamel pikeun pembuatan sareng penjualan pamanas cai tankless éléktronik.

Stickers Super Supreme.jpg
zz.jpg
zzz.jpg