BANTOSAN TÉKNIS

Pitunjuk sareng sarat pikeun masang manaskeun

  1. Tekanan cai naon anu kedah di imah atanapi apartemen pikeun hirup sapertos jalma (2 pancuran, 2 pipa cai ngumbah piring, sareng sajabana)?

    Anu diperyogikeun antara 20 sareng 30 PSI tekanan cai anu kedah dipiboga ku imah atanapi apartemen, minimal.
    Pikeun fungsi pemanas anu leres éta kedah ngagaduhan sahenteuna 10 PSI tekanan ditambah ngan ukur pikeun manaskeun.

    Leres! Éta ogé tiasa dianggo sareng alat-alat Hydropneumatic.

    Pamanas urang dianggo kalayan tekanan cai saeutik pisan; ti 4,5 PSI (Tapi moal payu, minimum 10 PSI ).

    Entong percanten ka anu ngajual anu hoyong ngajual produkna pikeun anjeun yén nyatakeun yén aranjeunna tiasa dianggo kalayan tekanan cai sakedik, didieu anu aya dina bahaya mangrupikeun kantongna.

  2. Naha manaskeun tiasa dipasang di lantai paling luhur apartemen atanapi siling caket tank?

    Leres, upami anjeun gaduh cekap tekanan pikeun manaskeun tiasa dianggo (10 PSI).

  3. Naon jinis kabel anu kedah dimungkinkeun ku modél manaskeun:

    INDECO; Jelema anu bakal ngarusak aranjeunna.
    KUNCI THERMOMAGNETIC Hungkul listrik umum.



    MODÉL Fase éléktronik pinter
    Modél éléktronik pinter
    Modél éléktronik
    Modél HYDRAULIC


  4. Naon manaskeun anu dituduhkeun pikeun jaccuzzi?

    Anu dituduhkeun nyaéta:
    HBI-308 éléktronika, HBE-308 éléktronika dasar, EKB-308 éléktrik, HBIT-308, HBTI-MINI-600, HBIT-IND-600, HBIT-400 (Pikeun JACUZZIS), SUPREME-HBIT-308.
    HBI-208 - HBIT-208 (Kanggo TINA JACUZZI).

  5. Naha manaskeun tiasa dipasang dina sambungan anu sami tina mesin cuci baju?

    TEU.

  6. Naha pamanas ieu dipasang dipasang dina outlet?

    Henteu

  7. Jaminan pemanasan urang

    • Aranjeunna ngahémat énergi.
    • Aranjeunna ngahémat rohangan.
    • cai panas Unlimited sakumaha paménta.
    • Hilap masalah oksidasi sareng kalsifikasi, éta mangrupikeun sistem éléktronik anu terionisasi.
    • Garansi seumur hirup terbatas dina sistem pemanasan cai (heat exchanger) dina modél éléktronik, 01 taun dina sistem listrik (Dina kaayaan normal).

  8. Pangukuran pipa cai manas sareng cai panas: ½ ".

  9. Pikeun sababaraha pancuran, gim, hotél jsb. ngahubungi kantor Tel: 782 5350.

  10. Disarankeun pikeun hémat énergi sareng cai anu langkung saé nganggo 2 ½ galon per menit koper pancuran.

  11. Pemanas propinsi henteu kalebet instalasi, bahan, atanapi biaya perjalanan.

.

CATETAN:

Suhu bénten-bénten dumasar:

• Tekanan cai.
• Jarak (tempat manaskeun dipasang kana tempat anu paling jauh di bumi).
• Gumantung kana musim taun (usum panas - usum salju).
• Jangkungna.
• Fluktuasi tekanan cai anu ératis dina alat hidropopatik.
• Ku serikat pipa cai tiis sareng cai panas.
• Kusabab rusak konci uas-tunggal.
• Ku baskét pancuran langkung tina 02 ½ galon per menit.

13. Kumaha cara nangtukeun manaskeun anu saé.

Tabel # 1 ALIRAN AIR TIPIK

Kahiji
Anjeun kedah terang jumlah cai panas anu anjeun pikahoyong
Kaluaran cai diukur ku aliran maksimum cai panas anu diperyogikeun dina hiji titik
Tabel # 1 nunjukkeun aliran anu diala di unggal outlet cai di bumi normal inpormasi ieu tiasa dianggo salaku pituduh pikeun nangtoskeun kabutuhan anjeun.

.

KADUA
sabaraha suhu anu kedah naék pikeun kéngingkeun panas anu dipikahoyong (bumi umum peryogi suhu antara 40 ºC sareng 42 ºC)

.

Méja # 2 SUHU

Perusahaan anu didamel pikeun pembuatan sareng penjualan pamanas cai tankless éléktronik.

Stickers Super Supreme.jpg
zz.jpg
zzz.jpg