Naha anjeun hoyong janten wawakil kami?

Wakil anu dipikahormat

.

Hatur nuhun kana minat anjeun "HOT BOX" - TOUCH AIR PANAS panas manaskeun cai panas instan.

.

Kami bangga ngenalkeun produk ieu ka pasar bumi garis bodas ekslusif pikeun Amérika Tengah sareng Kidul kusabab kualitas cai di nagara kami. TOUCH AIR PANAS nyayogikeun sajumlah cai panas kalayan hemat énergi anu signifikan.


Pamanas leutik tapi kuat ieu ngahasilkeun cai panas sareng terbatas anu luar biasa sareng konstan ( Gumantung kana modélna ), pikeun sababaraha panggunaan cai panas sakaligus nalika aya paménta.

.

Kapasitas, ukuran, kualitas, jaminan sareng harga anu kompetitif pisan janten produk anu tiasa dipasarkeun pikeun disalabarkeunana.


Kami milarian perwakilan anu mumpuni, cerdas sareng rajin di dunya pikeun union koperasi pabrik-distributor gabungan.

.

Napel dina halaman wéb nyaéta sadayana inpormasi   perlu , spésifikasi téknis, pitunjuk, jaminan, video, gambar produk sareng harga ka umum.

Harga ka distributor saatos aranjeunna gabung. Upami urang tiasa ngabantosan anjeun ku naon waé mangga ngahubungan kami .


Upami kuring tiasa ngabantosan ku naon waé mangga ngahubungan kami

Tulus

Ing. George Tillit C
Présidén .... CEO

Perusahaan anu didamel pikeun pembuatan sareng penjualan pamanas cai tankless éléktronik.

Stickers Super Supreme.jpg
zz.jpg
zzz.jpg